Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΓΓΛΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ SERVER 
(TON OΠΟΙΟ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΒΕΒΑΙΑ) ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΦΕΝΕΤΕ  ΤΙ  ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ.     
                                                        
                                                                ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ


1)TA SCRIPTS ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΕΡΒΕΡ.

2) ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΕΤΕ 2 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ

3) ΑΝ ΣΑΣ ΠΙΑΣΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΚΡΙΠΤΑΚΙΑ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΘΑ ΜΠΑΝΑΡΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΦΕΡΕ

4) ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΣΑΣ ΠΩΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΩΝ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΟΤΕ ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΣΟΦΑ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ

5)ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΟΤΑΝ ΕΓΓΡΑΦΕΣΤΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ Ο,ΤΙ ΣΚΡΙΠΤΑΚΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΧΕΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΕΝΑ ΣΕΞΥ ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ

6)ΝΑ ΧΕΤΕ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΠΩΣ ΑΝ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΠΑΙΧΤΕΣ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ Κ ΣΚΡΙΠΤΑΚΙΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΜΠΑΝΑΡΟΥΝΕ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕΡΕΣ. ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ!

7) Ο ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΕΡΒΕΡ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 15 ΕΤΩΝ. Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟΝ ΣΕΡΒΕΡ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΛΑ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΟΙΝΩΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΑΣ ΜΠΑΝΑΡΟΥΝΕ.

8) ΑΝ ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΚΑΛΑ ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ Η ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΝΑ ΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΩΠΑΣΕΤΕ

9) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ (BUGS) ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ. ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ Κ ΝΑ ΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΑΠΛΑ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ Κ ΣΚΑΣΤΕ…. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ..

10) ΝΙΩΘΩ ΤΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΛΑΘΟΣ ΧΕΡΙΑ ΕΝΟΣ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ … ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ….


ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΕΔΩ

76 σχόλια:

  1. ANTE TA LAMOGIA DIAXEIRISTES KAIROS NA TA AKOUSOUN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καιρος ειναι παιδια να αρχισουμε να τους κανουμε δημοσια ρεζιλι . Πανελλαδικα να δουμε εαν τους αρεσει αυτο !
    και κατα ποσο θα βγουνε να δικαιολογηθουν για ολα αυτα που εχουν γινει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ -ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ PREMIUM -ΦΟΒΑΣΤΕ ΒΡΕ ΠΟΝΤΙΚΙΑ!!!!!!!!!!!ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΘΑ ΖΕΙΤΕ ΜΙΑ ΑΘΛΙΑ ΖΩΗ-ΓΙΑ ΤΙ ???ΕΚΕΙ ΑΝΗΚΕΤΕ-ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ-ΕΙΣΤΕ ΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ-ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΡΠΑΖΕΤΕ ΞΕΡΕΤΕ-ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΥΜΕΝΟΙ[PREMIUM] ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ!!!!Β[ΡΕ] ΣΕΙΣ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κοροιδια κα αυθερεσια σε ολο τους το μεγαλειο!
    ...αλλωστε ολοι ξερουμε οτι ειμαστε καθρεφτηςγιος
    της κοινωνιας μας...
    ...λαμογιά....και αγιος ο θεος ! (του χρηματος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ......ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΡΑΑΑΑ.....ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗΗΗΗΗΗ........ΕΓΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑΑΑΑΑ!!!! (ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ....)
    ΧΡΗΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!
    ΠΑΤΗΣΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΓΑΤΑΚΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μηνυμα στον : 20 Σεπτεμβρίου 2011 4:38 π.μ.

    φανταζομαι εισαι απο αυτους που εχουν καλες σχεσεις με τους Διαχειριστες για αυτο τα λες αυτα.. Επισης μαλλον τρεμεις για αυτο τα λες αυτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΡΕΜΩ Κ.Τ.Λ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΛΥΦΩ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΥΣΟΥΜΕ ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΕΣ!!!ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΑ PREMIUM ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΦΥΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΕΡΝΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΨΩΝΑΡΙΖΑΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙΑ ΘΕΛΙΝΤΑΣ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ.ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ ΑΠΛΑ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. xerxis την 18/09/2011 στις 1:22 π.μ.
    καλα, αν εχεις φτασει σε αυτο το σημειο, να κατηγορεις εμενα για διπλο λογαριασμο, χρειαζεσαι επαγγελματικη βοηθεια!!!!

    αλλα τι να περιμενεις απο καποιον που εκανε τις μπινιες του και ειχε και το θρασος να κατηγορει αλλους για αναλογες πραξεις. το οτι εσυ εχεις τη ρουφιανια και την αχαριστια στο μυαλο σου, δε σημαινει οτι ολοι σκεφτονται το ιδιο με σενα.

    ηθελα να σου τα πω απο παλιοτερα, μετα τα καραγκιοζολικια σου στο θητα, αλλα λεω αλλος κοσμος, αλλα κολπα... τωρα πια ομως εδειξες ξεκαθαρα τι παρτακιας εισαι!!!!

    αν ειχες λιγο ντροπη, θα ειχες πατησει διαγραφη στον αλφα. γιατι ο,τι και αν εχεις κανει στον κοσμο αυτο, το εκανες γιατι ανηκες σε καποια συμμαχια και καποιοι συμμαχοι σου, ειτε μικροι ειτε μεγαλοι(αλλα κοροϊδα οπως αποδεικνυεται στο τελος), σε βοηθησαν.

    δε θα ασχοληθω και εγω αλλο πια με την παρτη σου. ασχολεισαι εσυ αρκετα με αυτη και μονο με αυτη μαλιστα!!!!

    P.S. για διπλους λογαριασμους, υπαρχει και το συστημα υποστηριξης του παιχνιδιου. αμα θελεις, κανε μια αιτηση


    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΤΙΚΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΟΜΩς Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τελικά δεν μπορούμε ούτε ένα παιχνίδι να παίξουμε τίμια κάποιοι κρυμμένοι πίσω από ένα πληκτρολόγιο το έχουν δει Ναπολέοντες Κολοκοτρώνηδες…. αλλά τελικά τι είναι?
    - Αποτυχημένοι
    - Χωρίς φίλους
    - Και πάνω από όλα βλάκες γιατί ακόμα και πίσω από μια οθόνη ο κόσμος τους παίρνει χαμπάρι…
    Για σένα τα λέω φορεστ και για κάποιες που είναι ιταλίδες από την Θήβα….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λατρευω ιταλιδες απο Θηβα....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγώ πιστεύω ότι έχετε κομπλεξ κατωτερότητας, είναι ένα παιχνίδι πρέπει να ξεχωρίσετε το παιχνίδι την εικονική πραγματικότητα δλδ από την πραγματική ζωή.
    Get a life

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εσεις που τα ξερετε ολα (χωρις βεβαια να εχετε στα χερια σας ουτε μια αποδειξη γι αυτα που λετε, παρα μονο ενα γραμμα ενος παικτη που παρατησε το παιγνιδι!!) θελω να μου πειτε γιατι ο dorosd (νουμερο 2 στην καταταξη του Α κοσμου) και ο saliaris73 ειναι μπαναρισμενοι αυτη τη στιγμη.

    Λοιπον σοβαρευτειτε και κοιταξτε να μαθετε να παιζετε και ποσο μαλλον να μαθετε να χανετε.
    Περαστικα σας...

    ΥΓ. Θα συμφωνησω με καποιον που ειπε οτι ειμαστε μικρογραφια της Ελληνικης πραγματικοτητας. Ποτε δεν φταιμε εμεις, παντα φταινε οι αλλοι. Η αποτυχια μας δεν οφειλεται ποτε στην δικη μας ανικανοτητα αλλα στην αδικια με την οποια με αντιμετωπιζουν. Νεοελληνικη φιλοσοφια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΠΕΡΗ dorosd Κ.Τ.Λ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΣΥ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ??? ΚΑΙ Ο FOREST ΞΕΡΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙP ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο MEGAFIRE ΔΗΛΩΝΗ ΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ?????ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΠΑΝΑΡΟΝΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ (ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΠΤΟΙ)ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΗ ΓΡΑΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΙΚΤΗ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΗ 6 ΚΑΙ ΟΧΙ 2 ΑΛΛΑ 6 ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΗ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟ ΕΚΑΝΕ...ΟΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μιλάμε η αρρώστια έχει φτάσει σε άσχημα επίπεδα.
    Κοιτάξτε να βρείτε ισορροπία στη ζωή σας (λίγο δύσκολο) και να σκεφτείτε το τι λέτε και κάνετε.
    Είναι ένα παιχνίδι, αν δεν σας αρέσει ξεκολλήστε βρείτε καμιά γκόμενα μπας και έρθετε στα λογικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 1) δεν μου απαντησες περι dorosd.
    2) στην υποθετικη περιπτωση που καποιος παικτης (εστω ο φορεστ) ξερει ΟΛΕΣ τις ΙΡ των αντιπαλλων του, πως χρησιμοποιει τα δεδομενα αυτα προς οφελος του?
    3) που ειναι το μεμπτο στο να μιλας με διαχειρηστες? και τι εννοεις πως γινεται??
    4) Δεν μπαναρονται παικτες μονομερως. Αυτο ειναι δικια σου λαθεμενη εντυπωση.
    5) αν στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι, τοτε και στο σπιτι του μπαναρισμενου δεν μιλανε για μπαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ
    ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΜΕΝΑΚΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ayta pou lete edw exoun nomikes sunepies, sas vazw na deite.

    Άρθρο 363
    Συκοφαντική δυσφήμηση
    Αν στην περίπτωση του άρθρου 362, το γεγονός είναι ψευδές και ο υπαίτιος γνώριζε ότι αυτό είναι ψευδές τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχστον τριών μηνών. μαζί με τη φυλάκιση μπορεί να επιβληθεί και χρηματική ποινή. Μπορεί επίσης να επιβληθεί και στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων κατά το άρθρο 63.
    Άρθρο 364
    Δυσφήμηση ανώνυμης εταιρείας
    1. Όποιος ισχυρίζεται με οποιοδήποτε τρόπο ενώπιον τρίτου ή διαδίδει για ανώνυμη εταιρεία ορισμένο γεγονός που είναι σχετικό με τις επιχειρήσεις, την οικονομική κατάσταση ή γενικά τις εργασίες της ή με τα πρόσωπα που τη διοικούν ή την διευθύνουν και που μπορεί να βλάψει την εμπιστοσύνη του κοινού στην εταιρεία και γενικά στις επιχειρήσεις της, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματιτκή ποινή.
    Δεν τιμωρείται ο κατηγορούμενος αν αποδείξει την αλήθεια του γεγονότος που ισχυρίστηκε ή διέδωσε.
    Αν ο κατηγορούμενος γνώριζε ότι το γεγονός που ισχυρίστηκε ή διέδωσε είναι ψευδές τιμωρείται με φυλάκιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ρε συ δικαστικος επιμελητης εισαι? κανεις και κατασχεσεις σπιτιων? μηπως φορας και την μαυρη κουκουλα που ειχαν οι δημιοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.ΚΛΑΝΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. πραγματικα δεν την παλεβετε με τιποτα !!! εχετε πλακα αργοναυτακια ......μαθετε να χανετε ....ενα παιχνιδι ειναι !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. το επίπεδο είναι τόσο χαμηλό που θέλω μέρες να κατέβω τόσο κάτω για να πω την γνώμη μου, οπότε και το αφήνω.
    Απλά σας λυπάμαι με αυτά που γράφετε,αυτή είναι η παιδεία που πήρατε από το σπίτι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τι να παλέψουν, πάσχουν από μεγάλης μορφής κόμπλεξ κατωτερότητας και ψυχολογικών.
    Μια ζωή χαμένοι ήταν και παραμένουν.
    Μάλλον στο σχολείο τρώγανε πολύ ξύλο από τον νταή της τάξης οπότε όποιος έχει παραπάνω δύναμη από αυτούς ξυπνάνε μέσα τους πικρές αναμνήσεις και πολλά ψυχολογικά.
    Περαστικά εύχομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος είπε...

    πραγματικα δεν την παλεβετε με τιποτα !!! εχετε πλακα αργοναυτακια ......μαθετε να χανετε ....ενα παιχνιδι ειναι !!!!!!!!!!!
    20 Σεπτεμβρίου 2011 11:21 π.μ.

    forest79 get a life!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ρε βρωμιαρη θα ερθω στου Ζωγραφου και δεν θα ξαναβγεις απο το σπιτι σου ουτε για καφε δεν θα πηγαινεις....
    θα σου κοψω και το μουσι και θα στο δωσω να το φας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΚΑΤΑΡΧΗΝ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΕΣΥ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΓΛΕΙΦΤΗΣ
    ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΝ ΠΟΝΟ
    ΠΟΥ ΝΙΟΘΕΙΣ ΣΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΗΣ ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΑ ΑΡΓΩΝΑΥΤΑΚΙΑ 500 ΚΟΜΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΑΜΕ 1.5 ΧΡΟΝΟ 1200 ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΟΥ.ΟΠΟΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΖΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος είπε...

    Τι να παλέψουν, πάσχουν από μεγάλης μορφής κόμπλεξ κατωτερότητας και ψυχολογικών.
    Μια ζωή χαμένοι ήταν και παραμένουν.
    Μάλλον στο σχολείο τρώγανε πολύ ξύλο από τον νταή της τάξης οπότε όποιος έχει παραπάνω δύναμη από αυτούς ξυπνάνε μέσα τους πικρές αναμνήσεις και πολλά ψυχολογικά.
    Περαστικά εύχομαι
    20 Σεπτεμβρίου 2011 11:28 π.μ.
    ------------------------------------------

    Ψάξε τα στον αρχηγό σου αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. γραψε βρε βρωμιαρη!!!χεστηκες επανω σου?οι διαχειρηστες δεν θα σε σωσουνε στου ζωγραφου!!!παει το μουσι βρε!!!!!τραβα ξυρησου γρηγορα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. τελικα εχεις πλακα ρε δωριακη φορεστοσκυλακι;)
    μονιμα δευτερε!!!!!ταλαιπωρημενε!!!!!
    ολοι οι αργοναυτες να μπαναριστουν τους ποντους του δεν τους πιανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Aπο προσωπικες επιθεσεις πατε καλα, απο ουσια τιποτα. Ουτε βουλευτες του Ελληνικου κοινοβουλιου να ησασταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. εμεις μικρε μιλαμε προσωπικα
    δε μαθαινουμε με πουστικο τροπο τα προσωπικα δεδομενα του καθενος
    δεν ειμαστε με ενα τικετ στο χερι
    σας παιρνουμε πολεις με τσαμπουκα και ΜΟΝΟ ΠΡΩΙ
    αν μαθετε να τα κανετε αυτα τοτε να αφηνετε μουσακι;)
    χαχααχαχαχααχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Είσαι μεγάλος παραμυθατζής κοροιδεύεις τον κόσμο και τα κάνεις πλακάκια με τους βουλευτές του παιχνιδιού εσυ είσαι ο ανούσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ρε παιδια μιλανε και οι αργοναυτες???? που παιζουν με παρανομα script και πολλοι απο αυτους εχουν και 2-3 λογαριασμους ακομα για πλακα?Μαθετε να παιζετε σωστα παιδια και μετα να το παιζετε αγιοι,Σας ετσουξε το ξερω αλλα ετσι ειναι οι ΚΑΝΟΝΕΣ!! Οταν δε παιζεις δικαια και χρησιμοποιεις αθεμιτα μεσα εις βαρος των αλλων τοτε πρεπει να τη πληρωσεις καποτε!Τι θελετε τωρα? Να μας πειτε οτι δε κλεβετε? ναι καλα..το αλλο με το Τοτο το ξερετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αντε παίξε δικαια εσυ και μετα μίλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μαζεψε τους διπλους λογαριασμούς των δωριαιων και κόψε τις σχεσεις με την διαχειριση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. να σε ρωτησω ρε φιλε
    καφε που πινεις ?????
    ο κοσμος του γκρεπολις ειναι μικρος οπως ο κοσμος
    αντε κανε κανα τικετ στη καφετερια και ελα πες μου;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΟΙ ΔΩΡΙΕΙΣ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ 6 ΑΠΛΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΤ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΔΩΡΙΕΙΣ ΒΟΤ HACK ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. δεν καταλαβαινεις πως οι βρωμιες των δωριαιων ειναι γνωστες?παψε να κοροιδευεις τον αφελη κοσμο.οσοι σε πιστευουν δεν ξερουν με τι εχουν να κανουν και ποσο ψευτης εισαι και διαπλεκομενος.ειναι θυματα σου μονο που δεν ειναι ολοι και γνωριζουν το παιχνιδι σου και ποιος εισαι πολλοι.πουλας στον κοσμο παραμυθια και πλασαρεις εναν εαυτο που δεν ειναι ο πραγματικος σου.παψε να λες ψεμματα επιτελους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Aκομα δεν εχετε απαντησει γιατι ο dorosd ειναι μπαναρισμενος. Οταν απαντησετε θα εχετε δικαιωμα να μιλατε. Μεχρι τοτε απλα συνεχιστε τις αερολογιες σας και τις απειλες σας, για να δειχνετε τι πραγματικα ειστε...

    Υ.Γ. δεν ειμαι ο φορεστ αλλα καταλαβαινω γιατι τον βλεπετε παντου μπροστα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. aaaaa kala
    και εγω σε ρωταω εσυ που δεν εισαι ο φορεστ
    σημ τον φορεστ οντως δεν τον βλεπουμε παιζει μονο νυχτα ο θεος σεληνη
    ο φορεστ γιατι δεν ειναι μπαναρισμενος
    ο καταλας γιατι δεν ειναι μπαναρισμενος
    ο megafire γιατι δεν ειναι μπαναρισμενος?
    εεεεε?????
    και αν θελεις την νγνωμη μου ο δωρος ειναι αδικα μπαναρισμενος και εσυ ειδικα το ξερεις απο πρωτο χερι

    αερολογιες λετε εσεις εδω και καιρο
    αλλα μεχρι εδω !!!!
    ολα θα αποκαλυφθουν
    περιμενε εξελιξεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αερολογια= λογια χωρις βαση, που τα "περνει" ο αερας, κοινως χωρις στοιχεια.

    1) ο φορεστ δεν ειναι μπαναρισμενος γιατι παιζει νομιμα

    2) ο καταλας δεν ειναι μπαναρισμενος γιατι παιζει νομιμα

    3) ο megafire γιατι δεν ειναι μπαναρισμενος γιατι παιζει νομιμα

    4) ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΝΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΝΟΜΙΜΑ

    5) Αληθεια, ξερεις γιατι ειναι μπαναρισμενος ο dorosd η απλα εικαζεις οτι ειναι αδικος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 1) ο φορεστ δεν ειναι μπαναρισμενος γιατι παιζει νομιμα

    2) ο καταλας δεν ειναι μπαναρισμενος γιατι παιζει νομιμα

    3) ο megafire γιατι δεν ειναι μπαναρισμενος γιατι παιζει νομιμα

    ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!
    ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Συνεχιζεις τις αερολογιες σου. Στοιχεια εχεις η μονο ατακες ξερεις να πετας (και μαλιστα κοινοτυπες)?

    Και πες μου ΚΑΙ ο αποκλεισμος του σαλιαρη ΚΑΙ του κονανγερα ειναι αδικοι?
    Μεχρι να μου απαντησεις ουσιαστικα και οχι με ατακες της πλακας δεν ξανασχολουμε μαζι σου γιατι δεν το αξιζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. στοιχεια και βεβαια εχω
    και εχουν παει εκει που χρειαζονται
    σου ξαναλεω περιμενε τις εξελιξεις ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΣΤΕΛΑΚΟ ΑΣΤΑ ΣΑΠΙΑ ΠΕΡΙ xerxis ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΔΩ. ΑΝ ΕΙΧΕ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΠΟΝΤΑΚΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ.

    ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΟΥΣΤΑΝΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ. ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!

    ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΟΥΣΙΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ladyhoneybee.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ασε ρε στελακι1972 που εκανες κ καταγγελια στον σιμο.. εσυ που χρησιμοποιεις τα script κ κ μας τα μοστραριζες κιολας σε συνομηλιες μας στο σκαιπ οταν ακομα μας το επαιζες συμμαχος.. κ τωρα πηγες κ γλυφεις εκει που εφτυνες. που θα μου μιλησεις κ για ηθος.. κ ειδικα στο σιμο .. κατσε εκει περα που καθεσε κ μην μιλας.. το ηθος σου μας το απεδειξες. εκανες κ καταγγελια.. τρομαρα σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. αν δεν ηθελες να ασχολειθεις δε θα απαντουσες
    και πραγματι δε το αξιζουμε να ασχολουμαστε εμεις μαζι σου
    σπιτι εισαι τωρα ? η πινεις ποτακι στο φιλο σου
    και καποια στιγμη πρεπει να πας σε δικο σου σπιτι;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. xaxxax
    εδω δεν ειναι φορουμ καλε
    δε θελει πολυ κλικ κλικ
    ασε που δεν ξερεις τι λες κυρα μαγια η μελισσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. κ επειδη ξεχασα,., ουτε κ εγω ειμαι ανωνυμος.. axmakis...στην διαθεση σου για καταγγελια κ εγω. μαρθα βουρτση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Mαγκες εχει πεσει πολυ μουτζα στους Αργοναυτες,,κανονικα δεν θα επρεπε μουτζα ...αλλα σφαλιαρα.

    Κοψτε τους διπλους λογαριασμους ρε, κοροιδευεται τους ευατους σας.
    Με διπλους λογαριασμους και με ρουφανους, μενεις πρωτος.

    Και οποιος Αργοναυτακι , κτηνιατρος ζοριζεται πολυ, μπορουμε να το κανονισουμε να τα πουμε και απο κοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. μπερδευεται τις βουρτσες με κατι αλλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ,
    ΤΟΥΣ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Πολύς λόγος για το μπανάρισμα του dorosd.
    Ναι ο dorosd έφαγε μπαν άδικα και πιο κάθαρός από αυτόν δεν υπάρχει στο παιχνίδι. Τον λογαριασμό του saliaris73 τον έπαιζε ο 15χρονος γιος του με κοινή σύνδεση. Για τις λεπτομέρειες ρωτάτε τον forest79 και τους διαχειριστές που του δίνουν πληροφορίες. Και τώρα η σειρά σας να απαντήσετε:
    1. Που ξέρει ο Forest79 ότι ο dorosd και ο saliaris73 είχαν κοινή σύνδεση;
    2. Που ξέρει ο Forest79 ποιες ώρες μπαίνει στο παιχνίδι ο dorosd;
    3. Που ξέρει ο Forest79 πόσο δυνατές ή αδύνατες συνδέσεις έχει ο dorosd και ποιες ώρες και ποιες εποχές του χρόνου;

    Ρε με δουλεύετε; Δεν έχει πάρε δώσε ο τύπος με διαχειριστές που του δίνουν τέτοιες πληροφορίες;
    Άστε τα σάπια.
    Μπαναρίστηκε ο dorosd και ξεθάρρεψαν οι κότες και βαράνε αυτές τις μέρες.
    Ρε κορόιδα ο dorosd θα επιστρέψει και αυτός θα καθορίσει το μέλλον του κόσμου Άλφα. Αν θέλει να σας γαμήσει το παιχνίδι θα το κάνει. Αν θέλει να σας κρατά ξύπνιους ολόκληρο το 24ωρο θα το κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ειρηνη εδω μπορω να μιλησω στην γλωσσα που καταλαβαινεις δλδ Βαρδαρη τραβα στειλε καμια δηιρη στους συμμαχους σου μπας και κανενας κανει κανα ψυχικον και δεις χαρα στα σκελια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Επειδή παίζετε άσχημα εσείς ανέκαθεν γι' αυτό.
    Επειδή φτιάξατε τις υπερσυμμαχίες σας μας χαλάσατε το παιχνίδι στις μικρές φυλές μας για προσωπικές σας επιδιώξεις οι αρχηγοί έπειτα στην πολυπληθή Υπερ άρχισε η ιστορία με τους πολλούς 2πλούς λογαριασμούς γέμισαν οι διάφορες υπερ με διαχειριστές φυλακίου 2πλών & οι διαχείριση αβάνταρε & ατιμωρισία απο τότε (τώρα αμα εμείς κάνουμε 1 παρατυπία εδω μπαναριζόμαστε αυτόματα η τις επόμενες λίγες ωρες)οι δωριείς τελευταία το παράκαναν & εκείνοιτο ίδιο με τους διπλούς & τις αβάντες.Μέσα στον στον μεγαλύτερο πληθυσμιακό όγκο παιχτών-γκρεποπελατών των υπερσυμμαχιών (Υπερ+/Δωριείς+)ευκολότερα σταδιακά γέμισε ο κόσμος 2πλους & αβανταδόρους.Επειδή έτσι όπως καταντήσατε τον κόσμο εμείς οι ελάχιστοι (ολιγομελείς φυλές) που υπάρχουμε εκτός υπερσυμμαχιών & ν.α.τ.ο προσπαθούμε να παίξουμε όπως μπορούμε σε αυτόν τον χαμό.Επειδή ο όγκος αριθμητικά των παιχτών του κόσμου άλφα του γκρέπολις στον ελληνικό σέρβερ βρίσκετε στις υπερσυμμαχίες σας παίζετε & εσείς με τους περισσότερους 2πλούς λογαριασμούς & μερικοί με scripts & στατιστικά μπανάρεστε το λιγότερο (!) & με διαφορετικά είδη μπαναρίσματος επειδή δεν χακάρονται οι λογαριασμοι σας στα δικά μας ποσοστά επειδή γνωρίζεστε με τους αβανταδόρους επειδή εμείς δεν θέλουμε γνωριμίες.Γι' αυτό μπαναρίστηκε ο saliaris73 & ομοίως οσοι δικοί μας μπανάρονται.
    Τέλος,παίζουμε & σε διάφορους ξένους σέρβερς το γκρέπολις & η διαχείριση λειτουργεί αλλιώς έχουμε συναλλαγεί μαζίτης σε περιστατικά.
    Αυτά σε συντομία απο εμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Γι' αυτό μπαναρίστηκε ο saliaris73 & ομοίως οσοι δικοί μας μπανάρονται.


    ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!! ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΓΓΕΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΣΟΙ ΜΠΑΝΑΡΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ Ε? ΑΧ ΚΑΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΛΕΒΕΤΕ Κ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Κανείς δεν μίλησε για αγγέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ενα ελευθερο φορουμ χωρις λογοκρισια και ποινες.
    Εστω και ανωνυμα ο καθενας λεει την γνωμη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Έτσι τυχαία σήμερα μετά από το Ban που έφαγαν οι dorosd, Konangera και Olyviacy κάποιοι μεγάλοι παίχτες του Κόσμου Α' όπως axmakis και Kypselioths να βάλουν αποικιακά στον λογαριασμό μου!!!

    Τυχαία???

    doudou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. 2)Το παιχνίδι το διαμορφώνουμε εμείς οι παίχτες με ανάλογο μερίδιο ο καθένας.Ουδείς αναμάρτητος.Δεν μίλησα τονίζω ξανά για αγγέλους.

    2)Υπάρχουν τόνισα ατιμωρησία στις υπερσυμμαχίες όπου βρίσκεται ο κύριως όγκος παιχτών-πελατών & παράδοξα ποσοστά & περιστατικα.Εκεί ήταν το φαινόμενο σε έξαρση απο πρωτύτερα των 2πλών άκμασε συντηρείται εξακολουθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Προς doudou

    Πρωτη εκδοχη: Ειναι γνωστο οτι οι συγκεκριμενοι παικτες ειναι πρωτα ξαδελφια των ιδιοκτητων του παιγνιδιου και ταυτοχρονα κολλητοι των εδω διαχειριστων (οχι μονο του κοσμου αλφα αλλα στο γκρεπολις αλλα και σε αλλα παιγνιδια της ιδιας εταιριας) γι αυτο και εχουν ενα τεραστιο ογκο πληροφοριων που τους παρεχουν οι Γερμανοι. Φημες λενε οτι ενδεχομενος να εμπλεκονται στη παροχη αυτον των πληροφοριων και μελη απο το απαγορευμενο στη γερμανια ναζιστικο κομμα (καποιος απογονος ενος Γκαιμπελς αν θυμαμαι καλα το ονομα του...). Εγκυρες πληροφοριες (τα σοιχεια εχουν σταλει εκει που πρεπει και να περιμενετε εξελιξεις) αναφερουν επισης οτι οι 2 συγκεκριμενοι παικτες, για να μπορουν να επεξεργαστουν τον τεραστιο ογκο πληροφοριων που δεχονται εχουν κατασκευασει σε ενα υπογειο στο Παγκρατι το μεγαλυτερο υπολογιστη του κοσμου (βασισμενο στις αρχες που μελετουσε ο Tesla), ξεπερνωντας ακομα και αυτους που χρησιμοποιει το Facebook. Κοιταξτε τωρα διαπλοκη! Οι ιδιοκτητες του Facebook ,προκειμενου να αποκτησουν τα μυστικα αυτου του υπερ-υπολογιστη ηρθαν σε συμφωνια με τους ανωτερω παικτες να τους αφησουν να τον μελετησουν με ανταλαγμα ακομα περισσοτερων πληροφοριων απο τους σερβερ του Facebok (ξερετε ποτε μπαινουν οι αντιπαλοι οχι μονο στο γκρεπολισ αλλα γενικα στο ιντερνετ). Καταλαβαινετε λοιπον οτι τετοιοι παικτες δεν ειναι δυνατον ποτε να χασουν μαχη... Σωστα?

    Δευτερη εκδοχη : Ελλειπες, στις επιθεσεις τους δεν αντεδρασες (εφοσον ελλειπες), σε καθαρισανε και μπηκανε.

    Διαλεχτε και παρτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. emena m aresei i prwti ekdoxi, einai k auti p upostirizei auti i selida.
    auto den upostirizei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. eisaste toso ilithioi pou den kserete oti o forest exei roufiano se sas k mathainei ta panta, nomizete oti pairnei plirofories apo diaxeiristes, megali idea exete gia ton eayto sas. exete enan polu kalo roufianako anamesa sas.
    sas aksizei to vraveio tis ilithiotitas

    Ανώνυμος είπε...
    ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΡΑΠΗ ΘΑ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ..ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ

    xaxaxaxaa asteio o anonumos eipe oti ta anonuma sxolia exoun parektrapei xaxaxaxax

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Απορία: πόσοι από αυτούς που έγραψαν εδώ σήμερα δεν έχουν όντως διπλό λογαριασμό-κοινοχρησία και πόσοι απλά εύχονται να ψοφίσει η κατσίκα του γείτονα? και κυρίως πριν τη δική τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Πολλοί είναι οι απάντηση στην απορία σου Devilio έχουμε εμπλακεί λίγο ή πολύ με 2πλούς στο παρελθόν ή τώρα ή τουλάχιστον είναι σε γνώση μας απο το περιβάλλον.Ολοι σχεδόν το γνωρίζουμε.Είναι σε παρακμή ο κόσμος alpha είναι & ο πιο παλιός αλλά έχουμε βοηθήσει όλοι οσοι παίξαμε ενεργοί ή ηγεσία & οσοι τον διαχειρίστηκαν-με για την κατάσταση του.Επίσης το οτι άνοιξαν γρήγορα νεοι κόσμοι έχει συμβάλει.Η υπερβολή στο cheating η ατιμωρισία οι γνωριμίες οι υπερσυμμαχίες (πράσινος κόσμος βλέπε maps)& o χρόνος το εχουν κάνει βαρετό & άχαρο το game στον ελληνικό server.Φυσικά πάντα υπήρξαν & υπάρχουν πενταγνοί παίχτες που δεν είχαν-έχουν ενεργή επικοινωνιακή συμμετοχή με όλα αυτά έπαιξαν-παίζουν πιο απόμακρα & είναι άσχετοι με ολα τούτα.
    Παρ' ολα αυτά εξακολουθεί να είναι μόνο ενα game τίποτε παραπάνω αλλά & η κοροιδία απο όλες τις πλευρές έχει τα όρια της & η διαχείριση δεν είναι ικανοποιητική όπως στους ξένους servers του ίδιου παιχνιδιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. *1)

    επίσης δικά μου σχόλια είναι & τα 20 Σεπτεμβρίου 2011 2:04 μ.μ.,20 Σεπτεμβρίου 2011 2:13 μ.μ.,20 Σεπτεμβρίου 2011 2:32 μ.μ.,20 Σεπτεμβρίου 2011 2:38 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ε ρε παιδιά εννοείτε ότι πρέπει να κλειδώσει το θέμα με τα ανώνυμα! Ας βάλουν το ονοματάκι τους και τέρμα! Επίσης ναι, τα παιδιά μας πάντα θα νομίζουν ότι έχουν δίκιο αλλά τα στατιστικά μιλάνε από μόνα τους. Δεν παύει να υπάρχει μόνο μια αντίπαλη συμμαχία εναντίον τους (όλες οι κόκκινες τους δεν φτάνουν ούτε τα 400 άτομα), με δικό τους συνολικό όγκο παιχτών περίπου 2000, αν όχι και παραπάνω. Ε τώρα άντε να κάνεις συζήτηση με τέτοια άτομα...
    Αν εξαρτιόταν το game από αυτούς, τότε όλοι θα παίζαμε sim city!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ανδρομέδα συμφωνώ και εγώ με όσα λες. Που να δεις τι γίνεται και στους καινούργιους κόσμους, δεν ξέρω αν παίζεις καθόλου και εκεί. Εγώ παίζω στον θήτα, εκεί γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ. Πάγια τακτική ορισμένων να παίρνουν κωδικούς ανενεργών, να βάζουν διακοπές και όταν έχουν πόντους να ανοίγουν τους λογαριασμούς και να μοιράζονται μεταξύ τους τις πόλεις κ.ο.κ. Και δεν το κάνουν μόνο με έναν αλλά με όσους μπορούν και έχουν πρόσβαση. Αλλά να προσπαθήσουν να πάρουν καμιά πόλη ενεργού ούτε λόγος!

    Μετά από αυτό τι να πεις. Δείχνουμε το ποιόν μας ως Νεοέλληνες και στους ξένους, ακόμα και σε ένα παιχνίδι. Νομίζω μας αξίζει τελικά ότι παθαίνουμε και ως χώρα γενικώς...

    Ο μόνος λόγος που παίξω εγώ ακόμα αυτό το παιχνίδι είναι γιατί ευτυχώς μέσα στη λάσπη γνώρισα και κάποια αξιόλογα άτομα και περνάμε καλά με το να γελάμε με τους πορωμένους του παιχνιδιού... ε και πάνω εκεί μάθαμε και να παιζουμε κάπως...

    ladyhoneybee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΡΑΠΗ ΘΑ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ..ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ....

    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ tetris111.......ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΛΑΚΙΑ ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. "Πολύς λόγος για το μπανάρισμα του dorosd.
    Ναι ο dorosd έφαγε μπαν άδικα και πιο κάθαρός από αυτόν δεν υπάρχει στο παιχνίδι. Τον λογαριασμό του saliaris73 τον έπαιζε ο 15χρονος γιος του με κοινή σύνδεση. Για τις λεπτομέρειες ρωτάτε τον forest79 και τους διαχειριστές που του δίνουν πληροφορίες. Και τώρα η σειρά σας να απαντήσετε:
    1. Που ξέρει ο Forest79 ότι ο dorosd και ο saliaris73 είχαν κοινή σύνδεση;
    2. Που ξέρει ο Forest79 ποιες ώρες μπαίνει στο παιχνίδι ο dorosd;
    3. Που ξέρει ο Forest79 πόσο δυνατές ή αδύνατες συνδέσεις έχει ο dorosd και ποιες ώρες και ποιες εποχές του χρόνου;

    Ρε με δουλεύετε; Δεν έχει πάρε δώσε ο τύπος με διαχειριστές που του δίνουν τέτοιες πληροφορίες;
    Άστε τα σάπια.
    Μπαναρίστηκε ο dorosd και ξεθάρρεψαν οι κότες και βαράνε αυτές τις μέρες.
    Ρε κορόιδα ο dorosd θα επιστρέψει και αυτός θα καθορίσει το μέλλον του κόσμου Άλφα. Αν θέλει να σας γαμήσει το παιχνίδι θα το κάνει. Αν θέλει να σας κρατά ξύπνιους ολόκληρο το 24ωρο θα το κάνει. "
    -----------------------------------------------

    Kαλη φαση! Μπαναριστικε ο πιο καθαρος παικτης του παιχνιδιου. Οκ με επεισες!
    Μας λετε και τον τον λογο με τον οποιο η εταιρια δικαιολογησε την αδικαιολογητη ποινη? Να δουμε και εμεις αν ειναι οντος δικαιολογημενα ο πιο καθαρος παικτης. (Μπορει να κανω και λαθος αλλα νομιζω ειναι η δευτερη φορα που τρωει ποινη...).
    Τις λεπτομερειες να μας τις πει καλυτερα αυτος που εφαγε το μπαν. Νομιζω ξερει περισσοτερα απο τον καθενα.

    Και τωρα στις ερωτησεις σου:
    1) Απαντηθηκε νωριτερα. Κατασκοπος.(Πες μας οτι δεν εχετε και εσεις κατασκοπους!)
    2) Ομοιως
    3) Τι θα πει αδυνατη συνδεση? Αν ξερει καποιος ας μας διαφωτισει.

    Μαλλον μονοι σας δουλευετε τους εαυτους σας αν νομιζετε οτ υπαρχουν διαχειρηστες που δινουν στοιχεια που αφορουν... αδυναμες συνδεσεις?!?! (wtf!) σε απλους παικτες!!

    Oι "κοτες" βαρανε απο την αρχη του παιγνιδιου (ακομα και πρωην συμμαχους τους, που σε μια βραδια αλλαξαν στρατοπεδο) οταν οι 2 μεγαλες συμμαχιες -Σατυροι, Απαραδεκτοι- κυριαρχουσατε παντου.
    Σιγα μη μπορει ενας παικτης να καθορισει το μελλον ενος ολοκληρου κοσμου! χαχα! (Εκτος του οτι ειναι τεχνικα αδυνατο!). Εχετε παθει μπλακ-αουτ λογικης , ετσι?
    Ο μονος τροπος να μας γαμησει το παιγνιδι ειναι να πισει τους φιλους του να πατησουν μαζικη διαγραφη... Ποιους θα κτυπαμε μετα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή